AutoExperten

autoexperten_logo-e13835612371341
Vi tar hand om Din ögonsten som om den vore vår egen!

Denna paroll beskriver mycket väl vårt mål med Autoexperten: Bilar är som våra barn, de behöver kärlek, omsorg och tillsyn. Autoexperten är en rikstäckande bilverkstadskedja vars medlemmar samarbetar med lokala Autoexperten-grossister på mer än 370 platser i landet, bland annat i Tumba, Huddinge, Botkyrka och Tullinge för att nämna några.

I kedjan finns allbilsverkstäder såväl som lejd- och märkesverkstäder, alla med kännetecknet att vilja serva alla typer av bilar med reservdelar av högsta kvalitet och ändå kunna ge Dig som kund bästa möjliga pris och service. Autoexperten anslutna företag erbjuds kontinuerlig vidareutbildning i samarbete med Autoexperten för att lära sig att reparera och serva alla bilar. Många av verkstäderna inom Autoexperten kedjan är också specialister inom bilplåt, däck, AC mm.

Trots Autoexpertens mål om att alltid erbjuda absolut högsta kvalitet i såväl service som pris för Dig som kund, kan det uppstå behov av att behöva dela upp betalningen. Läs mer om Autoexperten kortet på Autoexpertens hemsida www.autoexperten.se.

Nybilsgarantin gäller givetvis när du servar eller reparerar din bil på vår verkstad oavsett om det är här  TMH Bilskadecenter i Tullinge eller hos våra samarbetspartners.

Boka tid idag