Däck & fälg

Vi är idag anslutna till SDS vilket står för Super Däck Service. Gå in på denna länk för att se vad vi kan erbjuda för kampanjer just nu!

Köp däck hos superdäck

Hos oss kan du köpa dina nya däck och fälg på nätet och vi hjälper dig sedan att byta dem! Superdäck erbjuder ett brett sortiment inom sommardäck, vinterdäck och fälg. Det är enkelt och allt du behöver göra är att leta upp din lokala däckverkstad, köpa dina däck i webbshoppen och samtidigt boka tid för däckbyte. Du betalar på plats när allt är monterat och klart. Vi har däckverkstäder i hela landet och erbjuder 5 års däckskadegaranti, bra pris, kvalitet och personlig service där kunden alltid står i centrum.

Hos Superdäck hittar du alltid ett stort urval av däck på nätet till rätt pris. Vi erbjuder dig däck från de största tillverkarna såsom Toyo, Michelin, Marshal och Nokian.

När du kör bil så är däcken din enda kontakt med vägen. Din säkerhet och komfort är avhängig av fyra kontaktytor av ett vykorts storlek. Inte särskilt stort, eller hur? Därför är det viktigt att du väljer rätt däck till din bil. Däcken ska passa ditt behov och din typ av körning. Låt oss på Superdäck hjälpa dig med dina nya däck – både när du ska köpa och att byta!

Se våra däckkampanjer just nu!

Fälgar

Hos Superdäcks lokala verkstäder hittar du ett brett sortiment av fälg i en mängd olika stilar till din bil. Vårt pris är konkurrenskraftigt och vi är noga med kvaliteten både vad gäller fälgen och monteringen. Superdäck säljer fälg från välkända märken som Mega Wheels och Spath aluminiumfälgar och du kan köpa dem enkelt hos din lokala däckverkstad, antingen på plats eller via webshopen på nätet. Här kan du se vårt sortiment av Mega Wheels och Spath fälgar

Dessutom – När du handlar både fälgar och däck på nätet hos din lokala Superdäck-verkstad ingår alltid montering och balansering, helt gratis. Du beställer enkelt och smidigt däck och fälg, bokar en tid för montering och betalar på plats när allting är klart! Kan det bli enklare?

Beställ dina däck och fälg redan idag hos TMH Bilskadecenter din lokala Superdäck-verkstad!

När du ska välja fälg till bilden är det några saker du måste tänka på:

Ska det vara stålfälgar eller alufälgar?
Hur stora ska fälgarna vara?
Vilken design ska jag välja?
När du ska köpa nya fälgar till din bil finns det andra parametrar som du också bör ta hänsyn till. Förutom fälgens bredd och diameter spelar bultcirkeln, navhålet (centrumhålet) och fälgens inpressningsdjup in vid valet av fälg. Om du känner dig osäker på om fälgen passar till dina däck och din bil.

Ring så hjälper vi dig att välja rätt däck för just din bil Tel 08-778 89 50