Bilreparationer av högsta kvalitet

Försäkringsskador, hellackeringar, riktning och plåtskador är vår vardag. Vi har en modern lackanläggning som vi kontinuerligt uppdaterar med det senaste som kommer ut på marknaden. Samtliga anställda är utbildade inom sin del i verksamheten och du som kund vet att du alltid lämnar din bil i trygga händer när du lämnar in den på TMH Bilskadecenter i Tullinge.
Vi utför lackering av samtliga bilmärken. Vi lackar såväl personbilar som lätta lastbilar, motorcyklar och även mindre båtar. Samtliga av våra bilreparationer görs med det bästa materialet på marknaden från PPG och CAR SYSTEM

När du vänder dig till oss kan du alltid räkna med ett professionellt bemötande och arbeten av högsta kvalité. Vi är ditt självklara val när det kommer till bilreparationer.

Bilplåtslageri med kvalitet

Letar du efter ett plåtslageri som värderar kvalitet och som arbetar med det bästa materialet som finns på marknaden? Då har du kommit rätt!
Försäkringsskador, hellackeringar, riktning och plåtskador är vår vardag. Vi har en modern lackanläggning som vi uppdaterar hela tiden för att kunna ge dig det allra senaste och bästa som finns att tillgå. Materialet vi använder oss av är från PPG & Car System. Vi lackar personbilar, lätta lastbilar, motorcyklar och mindre båtar av samtliga märken.
Samtliga anställda är utbildade och du är garanterad ett professionellt utfört jobb. Vi samarbetar också med de flesta försäkringsbolagen.
Vi finns i Tullinge men har ett nära samarbete med bilverkstäder i Tumba och även Huddinge. De verkstäder som vi samarbetar med är följande: Tullinge Bilspa, Turbocenter, Tumba däck och Profilogen Syd.

När du vänder dig till oss kan du alltid räkna med ett professionellt bemötande och arbeten av högsta kvalité.
Välkommen till TMH – ditt lokala bilplåtslageri!

kostnadsfri offertförfrågan

Välkommen att lämna in bilen till våra duktiga bilmekaniker. Passa på sommarkampanj 10% rabatt på all lackering av köksluckor och möbellackering.