Lackering av köksluckor i Stockholm

Passa på sommarKampanj 10% rabatt på all lackering av köksluckor och möbellackering.

Anlita oss när det gäller lackering av köksluckor, snickerier och möbler i Stockholm.

Vi har utökat vår kapacitet med vår nya snickerilackeringsverkstad. Vår lackeringsverkstad ligger i Hamringe industriområde i Tullinge. Vår personal och lackerare har 12 års erfarenhet av snickeri lackering.

Fräscha upp tex. ditt kök genom att lackera om dina köksluckor och det blir som nytt. Du kan välja den färgnyans du önskar då färgerna blandas utifrån NCS skalan vilket ger dig större möjlighet till färgval gentemot att köpa ett nytt kök där möjligheten av färger oftast ej är lika stor.

Lackering av dörrar och möbler

Vi lackerar inte bara köksluckor och dörrar utan även möbler och snickerier. Vi lackerar även inredningar, staket och dylikt i MDF och trä. Med andra ord utför vi lackering av det mesta och vi når ut till ett stort geografiskt område, många av våra kunder kommer bland annat från Stockholm, Botkyrka, Huddinge, Tyresö, och Södertälje.

Gedigen erfarenhet av lackering

Fläckfri lackering av möbler, köksluckor och dörrar kräver att man har gedigen erfarenhet i branschen samtidigt som man har kompetens att bemöta de potentiella hinder man kan stöta på under utförandet. Våra medarbetare har 12 års erfarenhet av detta vilket innebär en trygghet för dig som kund, vi kan helt enkelt snickerilackering!

Välkommen in till oss så hjälper vi er att välja färg.

Boka och beställ nu när vi har kampanj!

kostnadsfri offertförfrågan

Välkommen att lämna in bilen till våra duktiga bilmekaniker. Passa på sommarkampanj 10% rabatt på all lackering av köksluckor och möbellackering.