Billackering

Billack Tullinge, Tumba & Botkyrka

Vi lackerar alla bilmärken och har utfört bilreparationer på mer än 1000 bilar och har många nöjda kunder främst från bl.a Stockholm, Huddinge, Botkyrka, och Södertälje så välkommen att boka tid så hjälper vi er med det som behöver åtgärdas.

Lackeringen av bilar sker med den senaste standarden som finns. Det sker en ständig utveckling inom området . Både när det gäller målerimetoder , material och miljöpåverkan följer vi alla gällande föreskrifter. Vår lackverkstad erfarenhet sedan 1997 och vi har hjälpt våra privata och företagskunder med deras bilplåtskador, billackering och bilreparationer.

Vi gör alla typer av billackering av personbilar, motorcyklar, samt lackering av båtar m.m. Vi har ett långt samarbete med de flesta försäkringsbolagen och har därmed gjort mer än 1000 försäkringsjobb genom åren så ni kan med trygghet lämna bilen till oss så hjälper vi er med skadebesiktningen. TMH skadecenter har mycket erfarna bilplåtslagare och billackerare som alltid levererar toppkvalite på de jobb som utförs.

Vårt måtto är: 100% nöjda kunder

Vår billackering utför en mängd olika typer av lackering av personbilar , ofta är det i kombination med ett försäkringsärende där lacken behöver fixas. TMH Bilskadecenter har varit i branschen sedan 1997 så vi har en lång erfarenhet och välutbildad och miljömedveten personal. Vi vill att din bil skall se bra ut både när bilen lämnar lackverkstan och många år framåt.

Vi hjälper många att lackera om bilen utan att försäkringsbolagen är inkopplade det kan vara en mindre skada eller att man bara vill lackera om sin ögonsten ring eller maila oss så tar vi fram ett bra pris till er. Många bilar idag har mycket plastdetaljer och vi har mycket duktiga bilplastreparatörer för era bilplastreparationer så behöver du hjälp med bilplastlagningar boka en tid kontakta oss idag.

Alla våra jobb görs på fackmässigt sätt och i moderna och välvårdade lokaler. Allt för att jobbet vi gör skall bli så bra som möjligt. När du lämnar in din bil hos oss kan du vara säker på att jobbet blir gjort på absolut bästa sätt. Vi är en Autoexperten verkstad som lämnar garanti på alla våra jobb. Behöver du hyrbil så är bara att säga till när du bokar tid.

Ring eller maila för mer info!

Billackering i Botkyrka
Billackering